Då har vi tagit farväl av tjejerna och återigen hemma i Sverige. Det var ovanligt sorgligt denna gång att säga hej då. Lyckligtvis planerar vi att resa tillbaka och hälsa på dem igen under påsken 2021. Vi längtar redan tillbaka nämligen! Det är så fantastiskt att vara tillsammans med dem.

Under tiden kommer tjejerna fortsätta att gå i skolan och fortsätta att åka på roliga utflykter på lördagarna.

Tack alla ni som har följt oss, uppmuntrat oss och kommit med positiv respons medan vi har varit här.❤️ Vi kommer att fortsätta uppdatera sidan som vanligt med hjälp av rapporter från personalen på Step.

Vill ni bidra till verksamhetens drift, vore vi väldigt tacksamma ???? Vi kommer snart att sammanställa månadsutgifterna och lägga upp här, så att det blir tydligt. Man förvånas över hur dyrt det är med hyra och mat t ex är. Så ert stöd är mycket, mycket värdefullt!