Dagen startade ganska tidigt idag med att Rajeev och jag åkte till Banasthali Party Palace. En skola som jag har samarbetat med i 13 år hade sin årliga stora fest där. Skolan är den skola som “mina” barnhemsbarn gick på när jag volontärarbetade på ett barnhem här hösten 2013. Jag har ända sedan dess följt denna skola och hjälpt skolan på olika sätt. Rektorn är en väldigt fin människa och tar sig an barn från fattiga familjer som har svårt att betala skolavgifterna. Han har ett mycket gott hjärta och gör så gott han kan med mycket små medel.

Jag var inbjuden som “chief guest” och delade ut otroligt många olika diplom, 150 st medaljer och flera diplom-tavlor till duktiga lärare.

Det inleddes dock med ett cultural dance program. De älskar ju att dansa i detta land och när det väl är dansföreställningar så tar det aldrig slut!:-) Då vill de aldrig sluta dansa och alla älskar att titta på det!








Elever fick priser och medaljer bl a för från hög måluppfyllelse i skolarbetet, höga betyg, bra närvaro, bra idrottsprestationer och bra dansuppträdanden.

Jag vet inte hur många olika diplom jag skrev på. Notera den fina nepalesiska flaggan och den fina svenska flaggan.







Flera lärare fick utmärkelse av rektorn.


Även jag fick ett utmärkelse; en tavla där det stod väldigt fina saker om mitt stöd till skolan.

Jag är otroligt tacksam över att ha fått vara med om denna dag. En mycket fin, rolig och hedrande dag med otroligt många fina dansuppträdanden.